“Muhteşem bir bahar olacak”

“Muhteşem bir bahar olacak”

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, güzel havanın tadını çıkardı. Seçim çalışmaları kapsamında ayak basmadık yer bırakmayan Başkan Adayı Dursun, Gölcüönü Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

5-054.jpg6-049.jpg7-038.jpg

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun güzel havanın keyfini yaşadı. Üç aydır sokaklarda olan Başkan Adayı Dursun, Gölcüönü Meydanında Gebzelilerle buluştu. Millet ittifakı Meclis Üyesi Adaylarının da katılımıyla gerçekleşen Gölcüönü Meydanı programında renkli görüntüler yer aldı. Vatandaşlarla sohbet eden ve bol bol dertleşen Recep Dursun, “Bahar git gide kendisini müjdelemeye başladı. Hepimiz için harika bir bahar olacak” dedi.

GEBZE ARTIK GÜLECEK

Gölcüönü Meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Recep Dursun, “Mart’ın sonu bahar olsun demiştik. Yavaş yavaş bahara merhaba diyoruz. Gebze için de güzel bir bahar olacak. Değişim isteği kentin her noktasında hissediliyor. Bizi dinlemeyenlere, duymayanlara, sorunları çözmeyenlere güle güle diyeceğiz. 31 Mart günü değişimden yana oy kullanacağız. Bol güneşli ve aydınlık bir bahar gelecek. Derman Belediyecilik anlayışı ile Gebze gülecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.