Muhtar talepleri önceliğimizdir

Muhtar talepleri önceliğimizdir

12 mahallenin muhtarları ile bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir muhtarlardan gelen taleplerin öncelikleri olduğunu söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in her ay gerçekleştirdiği mahalle muhtarları ile istişare toplantısı önceki gün tekrarlandı. Toplantıya Başkan Şayir ile birlikte 12 Mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği beş aylık süreçte yaptıkları çalışmaları tek tek anlatırken, mahalle muhtarlarının taleplerine öncelik tanıdıklarını belirtti. Şayir şunları kaydetti:
ANINDA ÇÖZÜM İÇİN 
“Mahalle muhtarlarımız halkımız ile yerel yönetimler arasında bulunan önemli bir köprü görevini görmektedir. Halkımızın birinci elden sorunlarını ilettiği muhtarlarımızla sorunların çözümü için koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Onun için muhtarlarımızı oldukça önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ayrım yapmadan hizmetlerin önceliklerine göre her mahallemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımızın ve muhtarlarımızın taleplerini anında çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz.
EKİP RUHUYLA
Yaşadığımız şehrin, yaşadığımız mahallenin daha iyi olması için hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Dilovası'nı oluşturmaktır. Bu anlamda her mahalle muhtarımız bizim için önemlidir. Yapacağımız hizmetlerde muhtarlarımızın görüşleri alınarak en iyisini yapmak için çalışıyoruz. hepimizin ortak noktası daha güzel bir Dilovası’dır. Onun için bir ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz.”

TALİMAT VERDİ
Konuşmasının ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Şayir, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyerek not alıp çözümü için çalışmanın başlatılması talimatını verdi. Toplantı sonunda ise Başkan Şayir, günün anısına tüm mahalle muhtarlarına birer kalem hediye etti.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.