Müftülüğü baba-kız yönetecekler

Müftülüğü baba-kız yönetecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imza altına alınan kararname ile Kocaeli İl Müftülüğü’ne atanan Sinan Cihan’ın kızı Ravza Cihan da ilimizde müftü yardımcısı olarak görev yapıyor.

Manisa İl Müftüsü olarak görev yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan son kararname ile Kocaeli İl Müftülüğü’ne atanan Sinan Cihan ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Bundan sonra Kocaeli’de görev yapacak olan müftü Cihan’ın kızı Ravza Cihan’ın da 2017 yılından bu yana Kocaeli İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi. 
KIZI FAKÜLTE BİRİNCİSİ
Cihan ailesinin iki ferdinin il müftülüğüne atanması aile hakkındaki merakları da artırdı. 1987 yılında İstanbul’da doğan Ravza Cihan, 2008 yılında Sakarya Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi’nden birinci olarak mezun oldu. 2010 yılında yine Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Hukuku Bilim Dalı’nda “İbnü’l-Hümâm’ın Fethu’l-Kadîr” Adlı Eserinin Metot ve Muhteva Açısından İncelenmesi (Kitâbü’n-Nikâh Örneği)” konulu tezi ile yüksek lisansını, enstitü birincisi olarak tamamladı. Kocaeli Gazetesi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.