Mücadele etmezsen kazanamazsın İnanmazsan şampiyon olamazsın

Mücadele etmezsen kazanamazsın İnanmazsan şampiyon olamazsın

Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Gebzespor sezona Bağcılar yenilgisiyle başlarken beklenen futbolun uzağında bir performans sergiledi.

Bağcılar deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla giden Gebzespor rakibi karşısında özellikle ilk yarıda döküldü. Ev sahibi takımın hırs futbolu karşısında etkili olamayan temsilcimiz galibiyetle başlamayı planladığı sezona puansız başlamanın üzüntüsünü yaşadı.  

KOLAY BİR FİKSTÜR GEBZESPOR’U BEKLİYOR
Bağcılar deplasmanını iş kazası olarak sayan Gebzespor’u kısmen daha kolay maçlar bekliyor. 
Bu hafta sahasında gençlerle mücadele eden Bucaspor’u ardından deplasmanda Maltepe Küçükyalı’yı ve 4.hafta maçında sahasında Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek olan temsilcimiz ligin 5.haftasında gençlerle mücadele eden Çayırovaspor’la karşılaşacak. Bu maçlarda seri galibiyetler hedefleyen temsilcimizi zirvede tutabilecek bir fikstür bekliyor.

ESKİÇARŞI BİLDİĞİNİZ GİBİ
Maça kaleci sakatlığı ile başlayan Gebzespor’un saha içindeki oyun planı da bozulmuş oldu. Beklenen reaksiyonu gösteremeyen Gebzespor’da ilk haftanın en dikkat çeken performansını cefakar taraftarı Eskiçarşı gösterdi. 
Takımlarını her zaman olduğu gibi Bağcılar deplasmanında yalnız bırakmayan Gebzespor taraftarı tribünlerde sergilediği performansla tam not aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.