Muallim Naci AL’de Kocaelispor coşkusu

Muallim Naci AL’de Kocaelispor coşkusu

İl genelindeki okullara giderek öğrencilerle buluşan Kocaelispor, dün Muallim Naci Anadolu Lisesi’ndeydi.

Futbolcular Fatih, Kemal ve Volkan’ın katıldığı panele öğrencilerin ilgisi çok üst düzeyde oldu

MÜTHİŞ KALABALIK

Bu sezonun başından itibaren Kocaelispor Kulübü, okullara giderek öğrencilerle panellerde buluşuyor ve sorularını yanıtlıyor. Yeşil-Siyahlılarda dün de futbolcular Fatih Adıgüzel, Kemal Can Aydemir ve Volkan Mert Korkmaz ile Hodri Meydan lideri Enver Güler ve Kulüp Müdürü İlker Uzel, Muallim Naci Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda yapılan panele öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, yoğun kalabalıktan dolayı dışarıda kalanlar da oldu.

FATİH’E ÖZEL İLGİ

Soru-cevap şeklinde yapılan panelde özellikle Fatih Adıgüzel’e ilgi ayrıydı. Muallim Naci Anadolu Lisesi’nden mezun olan genç sağ bek, öğretmenleriyle hasret giderme fırsatı bulurken, eski okulunda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Öğretmenleri de Fatih’in, şehrin markası Kocaelispor’da futbol oynamasından dolayı gururlu ve mutlu olduklarını dile getirdi. Panelde Hodri Meydan lideri Enver Güler de oldukça ilgi görürken, öğrenciler sık sık tezahürat yaptı.

UZEL’DEN ÜYELİK ÇAĞRISI

Genç öğrencilerin merak ettiklerini sordukları panelde Kulüp Müdürü İlker Uzel, öğrencilere 18 yaşını doldurdukları zaman kulübe üye olma çağrısı yaptı. Ayrıca kitap okumanın da öneminin altını özellikle çizen Uzel, stadın konumu ile ilgili gelen soruya “Sevdaya hiçbir şey engel olamaz” diye cevap verdi. Panel, fotoğraf çekimiyle son bulurken, Muallim Naci Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Sedef Demiray, konuklarına yakın ilgi gösterdi, geldikleri için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.