Motorcular Kerpe’de buluşacak

Motorcular Kerpe’de buluşacak

KOMOTO, 3. Motosiklet Festivali’ni Kerpe Ömerağzı Kamp Alanı’nda 23 ile 25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirecek.

Türkchopper Motosiklet Kulübü’nün desteği ve JollyJoker’in sponsorluğundaki festivalde Gripin, GrupYirmi7 ve Mirkelam sahne alacak.
KERPE ÖMERAĞZI
Kocaeli’de birçok ilki gerçekleştirmiş ve iki adet festivali Kocaeli’ye kazandırmış olan Kocaeli Motosiklet Topluluğu (KOMOTO), bu yılda bomba sanatçılarla, ilk festivalin yapıldığı Kandıra’da bulunan Kerpe Ömerağzı kamp alanında, sürpriz konu ve konuklarıyla 3.Kocaeli Motosiklet Festivali’ni gerçekleştirecek. 23 ile 25 Ağustos tarihinde Türkchopper Motosiklet Kulübü’nün desteği ve JollyJoker’in sponsorluğunda Ömerağzı Plajı’nda gerçekleşecek festivale Gripin,  GrupYirmi7 ve Mirkelam efsane şarkıları ile herkese unutulmayacak bir festival yaşatacak.
TEMA’YA BAĞIŞ
Festival ile ilgili yapılan çalışmalar öncelikle motor kulüplerinin başkanlarına plaket vermek yerine TEMA’ya bağışta bulunuldu. Festivale getirilecek evcil hayvanlar sokak hayvanları için alanda kedi kopek maması tedarik edildi. Öte yandan festivalde köpük partisi ve Türkiye’de sayılı organizasyonda yapılan Color Party,Ünlü DJ Açelya eşliğinde yapılacak. 3 gün sürecek festivale Türkiye’nin her yerinden Türk Chopperve diğer motor kulüplere üyeleri katılım sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.