‘Mösyö Cemil Yaman’a dair’

‘Mösyö Cemil Yaman’a dair’

CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun, AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Mösyö” Cemil Yaman bir zahmet kentlerde yaşanan tapu, sağlık, eğitim ve çevre gibi sorunlara duyarlı olup, çözüme odaklansanız daha iyi.” dedi.

CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı sert sözlerle eleştirdi. CHP’li Dursun yaptığı açıklamada, “Mösyö Cemil Yaman’a Dair! Kocaeli Milletvekili sayın Fatma Hürriyet Kaplan’a ‘.. matmazel....şov yapıyor..’ diyen, yine Kocaeli AKP Milletvekili Cemil Yaman’a birkaç kelam etmezsek kendimizi borçlu hissederiz. Sayın Yaman! Gebze Hürriyet ve Yavuzselim Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızı ranta kurban eden partinizin belediye Başkanı Adnan Köşker bir çuval inciri berbat etmişti.

HAYRETLE VE İBRETLE İZLİYORUZ

Beylikbağı bölgesinde 24 Haziran seçimlerinde hezimet yaşamamak için bir hafta boyunca çadır kurup, etrafa gülücükler dağıtıp zevali kurtarmaya gayret ettiniz. İkna odaları ile tapu sorunu yaşayan vatandaşların oylarını almak için ikna turlarınıza ne demeli? Taaa...Dilovası’ndan gelip Beylikbağı’nda ne işin var mı diyelim? Hatırlatalım, bölge milletvekilleri oy veren seçmenlerinin yaşadığı sorunları gündeme taşımak, çözmek hususunda gayret gösterme hakkına sahiptir. Zira millet onun için vekil seçiyor. Dilovası halkının yaşadığı sorunlara sahip çıkmayıp, iktidar gücünü kullanarak çözmek yerine, seviyesiz ve yakışıksız ifadelerle sorunu gizleme çabalarınızı hayretle ve ibretle izliyoruz.

MUKTEDİRLERİN KEYFİNİ KAÇIRACAĞIZ

Bir zahmet kentlerde yaşanan tapu, sağlık, eğitim ve çevre gibi sorunlara duyarlı olup, çözüme odaklansanız daha iyi. Haaaa... Diyorsanız ki, keyfimiz yerinde, rahatımızı bozmayın bu devran böyle gitsin. Demirel’in dediği gibi ‘..meseleyi mesele etmezseniz, ortada mesele kalmaz..’ diyorsanız! Bak işte bizim ne vicdanımız ve ne de inancımız buna müsaade etmez. Nerede masum, nerede mağdur ve nerede haksızlık ve hukuksuzluk varsa, biz iktidarda kimin olduğuna bakmaksızın mazlumların yanında olmaya ve siz muktedirlerin keyfini kaçırmaya devam edeceğiz. Bu böyle biline!” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.