“Modern PTT binası yapıyoruz”  

“Modern PTT binası yapıyoruz”  

BAŞMÜDÜR ADNAN SERT GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ:Kocaeli PTT Başmüdürü Adnan Sert, gazetemizi ziyaret ederek; “Gebze PTT binasında güçlendirme yapıyoruz....

BAŞMÜDÜR ADNAN SERT GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ:

Kocaeli PTT Başmüdürü Adnan Sert, gazetemizi ziyaret ederek; “Gebze PTT binasında güçlendirme yapıyoruz. 8 ay sonra oraya taşınacağız ve bölge için çok modern bir bina inşa edeceğiz” dedi.

Kocaeli’nin yeni PTT Başmüdürü Adnan Sert, Gebze PTT Merkez Müdürü Mehmet Zafer Kotan ili birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek yönetim kurulu başkanımız İsmail Kadı ile bir süre görüş alış verişinde bulundu. Gebze’de bulunan Kocaeli PTT Başmüdürlüğü binasında yıkım değil güçlendirme yapıldığını söyleyen Adnan Sert, PTT Başmüdürlüğünün 9 ay önce İzmit Merkeze taşındığını, yeniden Gebze’ye gelip gelmeyeceğinin daha sonra beli olacağını vurguladı. Bugüne kadar Türkiye’nin değişik bölgelerinde görev yaptığını ve Gebze’nin içerisinde barındırdığı sanayi ile Türkiye için önemli bir bölge olduğunu söyleyen Adnan Sert; “Gebze bölgesine daha çok şube ve merkez açarak çok daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Binamız da güçlendirme ve onarımın ardından yeni ve modern bir bina olacak, açılışa genel müdürümüzü de getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

BAŞMÜDÜRLÜK GEBZE İÇİN SEMBOLDÜ!

Haber Müdürümüz Mustafa Arslan da aynı zamanda Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği Başkanı olduğunu hatırlatarak; “Kocaeli PTT Başmüdürlüğünün Gebze için bir sembol idi ve merhum Alaettin Kurt Gebze’ye getirmek için büyük çaba göstermişti. Yeniden Gebze’de olması O’nun da ruhunu incitmeyecektir” dedi.

Haber: Mustafa Arslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.