Moda tasarımının  “moda”sı hiç bitmez

Moda tasarımının “moda”sı hiç bitmez

Gebze Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü’nün kariyer günleri etkinliğine konuk olan stilist ve yazar Nur Sezgin, moda tasarımının her zaman geçerli bir meslek olduğunu söyledi.

colakoglu-1.jpgcolakoglu-3.jpg

Stilist ve yazar Nur Sezgin, Gebze’de Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi olarak tanımlanan Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü’nün kariyer günleri etkinliğine konuk oldu.

HER DÖNEM İÇİN GEÇERLİ

Katılımın yoğun olduğu programda Nur Sezgin meslek olarak moda tasarımının, okullarda bölüm olarak meslek tasarımı bölümünün her dönem geçerli bir meslek ve bölüm olduğunu kaydetti. Sezgin, bu mesleğe gönül veren insanların işlerinde çok başarılı olduklarını belirtip gençlere doğru bir tercihte bulunduklarını söyleyerek moral verdi.

PROGRAMLAR SÜRECEK

Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü Alan Şefe öğretmen Yasemin Benli ise bölüm öğrencilerini mesleğinde kariyer yapmış kişilerle buluşturarak kendileri olan özgüvenlerini arttırarak neler başarabileceklerini göstermek istediklerini kaydetti. Benli, “Bölüm seçimi yapacak öğrencilerimize de bölümümüzün tanıtımını yapmak açısından çok verimli bir program oldu. Bu tür programları sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.