MİNİKLERİN BUZ KEYFİ

MİNİKLERİN BUZ KEYFİ

Kartepe Belediyespor Kulübü bünyesinde 14 dalda, 1000’e yakın lisanslı sporcu bulunduruyor. Geçen yıl kurulan Buz Hokeyi Takımı Kartepeli miniklerin büyük beğenisini kazandı.

buz-keyfi-2.jpgbuz-keyif.jpg

Buz hokeyinin Kartepe’deki serüveni geçtiğimiz yıl Kartepe Belediyespor Kulübü Minik Kategorisi Buz Hokeyi Takımının kurulmasıyla başladı. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü’nün, spora erişimi kısıtlı çocuklara yönelik gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerinden oluşturularak kurulan takım, antrenmanlarına hızla devam ediyor.

FARKLI BİR DÜNYA

Minikler kategorisinde Buz Hokeyi Minikler Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan buz pateni sporcuları Kartepe’ye bir şampiyonluk getirmeyi hedefliyor. Kartepeli minik buz hokeyi sporcuları çok heyecanlı olduklarını, hayatlarında ilk defa böyle bir heyecanı yaşayacaklarını dile getirirken, sporculardan Eren Balcı, “Buzda kaymayı öğrendikten sonra çok büyük bir özgürlük duygusu hissettim, sonra takıma katılınca daha da eğlenceli hale geldi" dedi. Kuzey Çapoğlu ise, “Buz hokeyi farklı bir dünya, piste çıktığımda her şeyi unutuyorum ve kazanmaya odaklanıyorum” dedi. Buz hokeyini tüm sporseverlere tavsiye eden Kartepeli minikler, hayallerinin A takımına yükselerek, milli takımda forma giymek olduğunu dile getirdiler.

VELİLER ÇOK MEMNUN

Çocuklarının sporla erken yaşta tanışarak sağlıklı, özgüvenli ve faydalı bir birey olacağını belirten velilerde, sporun çocuklarının hayatlarını disipline ettiğini dile getirdiler. Çocuklara yönelik gerçekleştirilen spor ile ilgili çalışmalardan çok memnun kaldıklarını belirterek, çocuklarının buz hokeyi ile tanışmasına vesile olan, Kartepe Belediye Başkan’ı Hüseyin Üzülmez’e teşekkürlerini ilettiler. Bünyesinde 14 dalda, 1000’e yakın lisanslı sporcu bulunduran Kartepe Belediyespor Kulübü, Kartepeli minikleri sporcu olmaya davet ediyor. Spora ve sporcuya daima önem ve destek veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez öncülüğünde gerçekleştirilen projelerle genç sporcuların yetiştirilmesi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.