MİNİKLERDE SON DÜZLÜK

MİNİKLERDE SON DÜZLÜK

U-11 Ligi’nde önceki gün 17 karşılaşma oynandı. Ağırlık 7 maçın oynandığı Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oldu. A  Grubu’na ait karşılaşmada Yahya Kaptanspor, Yavuzspor’u 7-2 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Yeni Kocaelispor da Çamlıtepespor’u 3-1 mağlup edince şampiyonluk yarışı sonlanmamış oldu. Yahya Kaptanspor 15. hafta karşılaşmasını kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

KARTEPE’DEN GOL ŞOV

C Grubu’nda ise haftayı bay geçen lider 1937 Sekaspor’un takipçisi Herke Yıldızspor, Vinsan Stadı’nda ki karşılaşmada Hacı Hızır Şafakspor’u 4-0 ile mağlup ederek maç fazlası ile liderliğe yükseldi. E Grubu’nda ise ilk iki sıra takımı Kartepe Belediye, Arslanbey Belediyespor’u 11-0, Kullarspor da sahaya çıkmayan Arslanbey Organize Sanayispor’u hükmen 3-0 mağlup ederek günü kayıpsız kapattı.

BELEDİYE DERİNCE KAZANDI

Günün en kritik iki maçı ise Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynandı. B Grubu’nda maç fazlası olmasına rağmen averajla lider olan Belediye Derincespor aynı puanda olduğu ikinci sıradaki Körfez GB ile karşılaştı. Maça iki takım da iyi başladı. Uzun süre 1-1 giden maçı son dakikalarda bulduğu gol ile Belediye Derincespor 2-1 kazandı. Bu skorla Belediye Derince maç fazlası ile 3 puan öne geçerken ikili averajları da eşitledi.

GÜNEŞSPOR AVANTAJLIİ

ki takım kalan haftaları kayıpsız geçerse baraj maçı şampiyonu belirleyecek.  D Grubu’nda ise Güneşspor bir maç fazla ve averajla 41 FK’nın önünde lider konumda bulunuyordu. Yeşil-Siyahlı ekip önceki gün 41 FK’yı 3-0 mağlup etti. İkili averajı eline alan Güneşspor kalan haftaları kayıpsız geçerse şampiyonluğunu ilan edecek.

 TOPLU SONUÇLAR

Yavuzspor: 2 – Yahya Kaptanspor: 7

Serdar GB: 3 – Yenidoğan Serdar: 1

İzmit GB: 5 – Yenişehirspor: 0

Arslanbey BLD: 1 – Kullarspor: 4

Mertspor: 3 – Gençspor: 3

Belediye Derince: 2 – Körfez GB: 1

Güneşspor: 3 – 41 FK: 0

İlimtepe GB: 1 – İzmit FK: 2

Yeni Kocaeli: 3 – Çamlıtepespor: 1

Çayırtepe Gençlik: 5 – Çen. Plajyoluspor: 1

Çenedağspor: 2 – Körfez İlçesi Birlik: 4

Balabanspor: 0 – A. Yeniköyspor: 3 (HÜKMEN)

Hereke Yıldız: 4 – H.H Şafakspor: 0

Yeni Kandıra: 0 – Kocaelispor: 3 (HÜKMEN)İ

zmit Kale: 1 – Kandıra GB BLD: 2

Arslanbey Org. San: 0 – Kartepe Belediye: 11

İzmit Belediye: 1 – Derince Birlik: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.