Minik jimnastikçiler büyüledi

Minik jimnastikçiler büyüledi

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları ve Gençlik Spor Kulübü’nün minik jimnastikçileri, büyüleyici bir gösteriye imza attı. Büyüklere taş çıkartan minikler,...

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları ve Gençlik Spor Kulübü’nün minik jimnastikçileri, büyüleyici bir gösteriye imza attı. Büyüklere taş çıkartan minikler, gurur kaynağı oldu.

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları ve Gençlik Spor Kulübü’nün hazırladığı ‘Yıldızlar Buluşuyor’ isimli jimnastik gösterisi muhteşem anlara sahne oldu. Rengarenk kostümleri, şaşkın bakışları ve tüm sevimlikleriyle kendilerine hayran bırakan minikler büyüklere taş çıkartan bir performansa imza attı. Gelecekte büyük sporcu olma hayalleri kuran miniklerin gösterisi davete katılan herkesi büyüledi.

BÜYÜK GURUR YAŞADILAR

Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen muhteşem şova anne ve babaların yanı sıra; İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Jimnastik Kulübü Federasyonu Başkanı Suat Çelebi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan da katıldı. Büyük bir heyecanla izlenen gösterilerde büyükler, miniklerin başarısı karşısında oldukça gururlandı.

YENİ SALON İSTİYORUZ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kulüp Başkanı Havuç, “Jimnastik branşının en hızlı büyüdüğü illerden birisiyiz. En büyük hedefimiz milli takımlar seviyesinde sporcu yetiştirmek. Bu nedenle daha büyük bir salon istiyoruz” dedi. Türkiye Jimnastik Kulübü Federasyonu Başkanı Suat Çelen ise, “74 ilde antrenörümüz var. Bin olan sporcu sayısı bugün 80 bine ulaştı. Müsabakalara giren sporcu sayısı 500’lerden 20 bine ulaştı. 5 yıl önce jimnastik Kocaeli’de yoktu. Bu kalabalığı görmek beni mutlu etti” dedi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.