Minik Boksörler Burdur’dan 5 madalya ile döndü

Minik Boksörler Burdur’dan 5 madalya ile döndü

Büyükşehir’li Minik boksörler, bu yılda geleneği bozmadı ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Alt Minikler Türkiye şampiyonasından beş madalya...

Büyükşehir’li Minik boksörler, bu yılda geleneği bozmadı ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Alt Minikler Türkiye şampiyonasından beş madalya ile döndü.

Geçtiğimiz yıl Sinop’ta yapılan Alt minikler Türkiye şampiyonasında beş derece elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu boksörler bu derecesini de bu yıl sürdürdü. Türkiye Boks Federasyonunun 2013 faaliyet programında yer alan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Burdur’da geniş bir katılımla 7 gün sürdü.

 

362 SPORCU KATILDI

Müsabakalara 45 ilden 362 sporcu katılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik boksörler şampiyonada başarılı performanslarıyla, Burdur spor salonunu dolduran yüzlerce boks severlerden büyük alkış aldı. Yedi gün süren şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Boks Koordinatörü Ali Çelik’iz nezaretinde mavi beyazlılar antrenörler Cihan Başaran, İsmail Çelikiz ve Serkan Bal gözetiminde on bir minik boksörle katıldı.

 

GEÇEN YILDA BEŞ MADALYA KAZANMIŞTI

2011 yılında yapılan Alt Minikler Türkiye şampiyonasında sadece bir derece elde eden mavi beyazlı minik boksörler 2012 yılında ise beş Türkiye derecesi elde ederek alt yapıdaki başarılı performansını sürdürmüştü. Mavi beyazlı minik boksörler, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda beş derece elde ederek başarısını sürdürdü. 43 kiloda Ammar Basri Bal ile 46 kiloda Samet Ersoy Türkiye şampiyonu olurken, 31 kiloda Onur Demircioğlu, 35,5 kiloda Abdurrahman Aktürkoğlu, 54 kiloda Hamza Karaduman Türkiye üçüncüsü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.