Mine Güler kimdir

Mine Güler kimdir

18 Temmuz 1984’te Kadıköy’de dünyaya geldi. Doğduğundan beri Gebze’de yaşayan Mine Kayser Güler’in ataları, 600 yıldır Gebze’de.

18 Temmuz 1984’te Kadıköy’de dünyaya geldi. Doğduğundan beri Gebze’de yaşayan Mine Kayser Güler’in ataları, 600 yıldır Gebze’de. 2006’da Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu’ndan dereceyle mezun oldu. O dönem başarılı bir sporculuk kariyeri edindi. Tenis hakemliğinin yanı sıra kayak, yüzme, fitness antrenörlüğü yaptı. Çocuk gelişimi ve rehabilitasyon, yetkin olduğu alanların başında geliyor. Caddebostan Kültür Merkezi binasındaki spor yerleşkesinde kişisel antrenörlük (personal trainler) yaptı. Göker Güler ile evlendikten sonra mesleği bıraktı. Çiftin 8 yaşında, Rüzgâr adını verdikleri bir oğulları var.

Oğlunu büyütürken eğitimini de sürdüren Mine Güler; Erzurum Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirdi. Ardından Baştacı diye adını kendi belirlediği markasıyla çiçek, taç… gibi aksesuarlar tasarlayıp sosyal medya marifetiyle satışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak resim eğitimi aldı. Atölye çalışmalarında yer alıp karma sergilerde, resimlerini sergiledi. Zaman buldukça, atölyesinde üretimi sürdürüyor.

ESKİHİSAR’DA ALAÇATI KAFE

Halen Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bölümü öğrencisi olan Mine Güler, son beş yıldır eşiyle birlikte, Master Gayrimenkul adını verdikleri iş yerinde profesyonel olarak gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı yapıyor. Diğer yandan Eskihisar Köyü’nün en eski sokağında, Alaçatı tarzında bohem bir kafe açma hazırlığında. Baharda hizmete açmayı tasarladığı kafenin sanatsal tasarımlı, köy doğallığında, nostaljik, konuklarına huzurlu bir ortam sağlayan bir işletme olmasını hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.