Mimarlarda duayenler onurlandırıldı

Mimarlarda duayenler onurlandırıldı

TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği; meslekte 25, 30, 35 ve 40’ncı yılını dolduran temsilcilik üyesi mimarları, onurlandırdı. Başkan Nilay Çelikel, Oda’nın üyelerinin varlığıyla anlam kazandığını söyledi.

baskan-nilay-celikel.jpg3-165.jpg4-148.jpg6-058.jpg8-032.jpg10-016.jpg12-003.jpg13-006.jpg14-006.jpg

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği; meslekte 25, 30, 35 ve 40’ncı yılını dolduran temsilcilik üyesi mimarları, onurlandırdı. 40 yılı geride bırakan 9, 35 yılı geride bırakan 13, 30 yılı geride bırakan 12 ve 25 yılı geride bırakan 13 toplam 47 mimardan 19’u programa katılıp onurluklarını teslim alırken programa katılamayanların onurlukları kendilerine önümüzdeki günlerde teslim edilecek.

SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Nilay Çelikel etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada zor günlerden geçtiğimiz bir süreçte birkaç saat de olsa keyifli vakit geçirmek, yaşadıklarını paylaşmak için bir araya geldiklerini belirtip, “Hem geleceği hem geçmişi koruyan yaklaşımlarımızla, sizlerden güç alarak süreci koordine etmeye çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız enerji ile sözlerimizin anlamı artıyor” dedi.

Çelikel ayrıca  şunları söyledi: “Aklınız, yüreğiniz ve gönlünüzle mesleğimiz ve odamıza sahip çıkarak burada bulunan herkese teşekkür ediyor ve kaybettiğimiz meslektaşlarımızı da; Metin Aksoy, Zafer Demirelli, Ali Hünerli ve Orhan Halim Kahyaoğlu’nu ve aramızdan ayrılmış tüm meslektaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum.”

YÖNETİMİYLE AĞIRLADI

Şişecam Tesisleri, Cammekan Restaurant’ta gerçekleşen etkinlikte Başkan Nilay Çelikel konuklarını temsilcilik yönetiminden Cenk Elgin, Nilüfer Bozkurtoğlu ve Hazal Öztürk, temsilcilik personeli Havva Atagör ile birlikte ağırladı. Temsilcilik yöneticisi Gürkan Aslan’ın bir yakınının cenazesinden ötürü etkinliğe katılamadığı öğrenildi.

TOLTAR VE ÖZTÜRK DE

ONURLANDIRILDI

Programda temsilciliği katkılarından ötürü Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile temsilciliğin eski başkanlarından, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk de yine onurluk ile onurlandırıldı. Başkan Toltar’ın geçirdiği kaza sonrası tedavisi evinde sürdüğünden onurluğunu yeğeni Taha Toltar teslim aldı.

Darıca Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Oya Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Keskin, Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Sinan Yücel, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin eski başkanları Mustafa Serdaroğlu ve Salih Işık, bir dönem Gebzespor Başkanlığı da yapan Yavuz Unsur, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Üyesi Cevat Sayan’ın da aralarında bulunduğu konuklar konuşmalar ve onurluk töreninin ardından müzik ve sohbet eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

AYDOĞDU VE DİREK SAHNE ALDI

Programda konuklar sanatçı Oya Aydoğdu ile Aydoğdu’ya gerek piyanoda gerek şarkılarıyla eşlik eden Ufuk Organizasyon’un sahibi Ufuk Direk tarafından seslendirilen şarkılarla eğlendi.

 

40 YIL

Erol Bayındır, Dinçer Çeğil ve Yaşar Mataracı ile M.Faruk Uygur, Yurdakul Özkurt, Hüseyin Atalay, Zeki Arınel, Hanefi Abdullahoğlu, Haluk Pars

35 YIL

Cahide Öztürk, Jale Başöz, Halim Yakupoğlu, Mehmet Emin Başöz, Kadir Arzoğlu ve Mehmet Kozcağız ile Jale Yakut, Adil Baştanoğlu, Maarif Yıldız, Cumhur Yavuz, Ersin Baştar, Orhan Gökmen, Erdal Boso

30 YIL

Yunus Turan, Nilay Çelikel, Nurdoğan Demir Yılmaz, Tülay Çoban Aydınlık ve Adil Karahanoğlu Kar ile Hüseyin Aygün, Türkan Candemir Kaya, Sevgi Gümüş Kaçan, Gökay Savaş, Fatih Hayri Bozkurt, Yurdanur Cavkaytdı Arınel, İsmail Şaşmaz

25 YIL

Fevziye Büyükkeskin, Atilla Ürkmezyel, Mehmet Ünlütürk, Osman Seymen ve Kınay Eşiyok ile Emine Genç, Cemal Karaaslan, Mehmet Aytar, Ayşe Şafak, Arif Yazar, Bekir Küçük, Alpaslan Durukan, Şener Siner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.