MİLLİ SPORCUYA BAŞKAN TURAN’DAN MORAL

MİLLİ SPORCUYA BAŞKAN TURAN’DAN MORAL

Japonya’da düzenlenecek 2019 Dalga Sörfü Dünya Şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcumuz Kandıralı Yasin Pehlivan, müsabaka öncesinde Belediye Başkanı Adnan Turan’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.


Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Milli Sporcu Yasin Pehlivan’a abisi Uğur Pehlivan eşlik etti. Yolculuk öncesi Başkan Turan’a ziyaret gerçekleştiren, Kandıralı Milli Sporcu Yasin Pehlivan;’’ 7-15 Eylül’de düzenlenecek Şampiyona öncesi Başkanımız abimiz Adnan Turan’ı ziyaret ederek hem desteklerinden dolayı hem de sporcu dostu olduğu için teşekkür ederek helallik almak istedim. Başkanımı ziyaret edip hangi müsabakaya katılsam başarılı oluyorum. İnşallah bu zorlu müsabakada da başarılı olmayı Rabbim bana nasip eder. Önce ülkemi sonra İlçemi gururlandırmak, Şanlı Türk Bayrağımızı Japonya’da dalgalandırmak bizlere nasip olur.’’ diye konuştu.
Ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dilen getiren Başkan Turan, yarışma hakkında bilgi alırken, Milli sporcu Yasin Pehlivan’a müsabakada başarılar diledi.
ŞAMPİYONA ÖNCESİ BAŞKAN MORAL
Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Turan ise;’’ Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Yasin kardeşimiz Kandıra’nın yetiştirdiği değerlerden biri. Kandıra Babalı Sörf Köyü ve Alanya’da düzenlenen Türkiye Dalga Sörfü Şampiyonası’nda üst üste iki yıl birinciliği bulunuyor. İnanıyorum ki Yasin kardeşimizin bu tür başarıları bundan sonra da artarak devam edecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya desteğimiz artarak sürecektir." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.