Milli sporculardan Turan’a ziyaret

Milli sporculardan Turan’a ziyaret

7’den 70’e her kesim tarafından sevilen ve takdir toplayan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, mahalle ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, misafirlerini de ağırlamaya devam ediyor.

İLÇEMİZ TANINACAK
Babalı Dalga Sörfü Spor Kulübü Kurucusu ve Baş antrenör Tolga Hadimoğlu,ilk Milli sporcular Yamaç Yenigün ve Yasin Pehlivan'ı  ağırlayan Başkan Adnan Turan, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ilçedeki spor faaliyetlerini arttıracak çalışmalarımızı hızlandırıyoruz dedi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Babalı sahilinde plaj sörfünü geliştirmek, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak ve Kandıra’nın adını ulusal platformlara taşımak için çalışıyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan,  Babalı mahallemiz  2018 yılında gerçekleştirilen Dalga Sörfü Türkiye Şampiyonası ülke genelinde ilk resmi şampiyona olma özelliği taşırken, renkli görüntülere ev sahipliği yapmıştı. Bizlerde Spor Kulübü üyelerimiz ile sahilimizi geliştirmek, Kandıra’mızı ulusal platformlarda tanıtmak adına istişarelerde bulunuyoruz. Rabbim nasip ederse ilçemizin tanıtımını ve gelişmesini sağlamak adına çeşitli faaliyetlere ev sahibi yapmayı hedefliyoruz dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Tokyo’da gerçekleşecek 2020 Olimpiyatları’nda ülkemizi ve ilçemizi temsil etme mücadelesi verecek Milli sporculara başarılar dileyen Başkan Turan, Yasin ve Yamaç kardeşlerimizi yakından tanıyorum. Her türlü sportif faaliyetlerde gençlerimizin performanslarını izliyorum. Yasin kardeşimiz zaten Babalı mahallemizde ikamet ediyor. Babası Mehmet abimizde dostum olur. Babalı sahillerimizin sportif faaliyetlerle yaklaşık 4 bin yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yaptığını biliyorum. İnşallah  ilçemiz daha da büyük spor organizasyonlarına imza atacak. Türkiye’de yaz dönemi spor festivalleri denince akla ilk gelecek yer Kandıra olacak. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.