Milli eğitimden risk analizi planı

Milli eğitimden risk analizi planı

 Darıca Mili Eğitim Müdürlüğü, ‘Risk analizi ve Acil durum eylem planı’ için çalışmalara başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının...

 

Darıca Mili Eğitim Müdürlüğü, ‘Risk analizi ve Acil durum eylem planı’ için çalışmalara başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yeni çıkarmış olduğu 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının Risk Analizi, Acil Durum Eylem Planı ve Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini yaptırmak için çalışmalara başladı. Nabız OSGB tarafından yapılacak olan ‘’Risk Analizinde’’ İş güvenliği uzmanı Ahmet Uysal ve ekibi,  müdürlük binasını karış karış tarayarak  eksikliklerle ilgili  ilk izlenimlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’la paylaştılar.

DİĞER KURUMLARA ÖRNEK ÇALIŞMA

 

 Risk analizi ve Acil durum eylem planlarının hazırlanmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan tüm personele  ‘’Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’’ konusunda eğitim verilecek.  İş güvenliği uzmanı Ahmet Uysal yapılan denetimden sonra yaptığı konuşmada “ Darıca eğitim konusunda çok mesafe kaydetti, çok güzel çalışmalar var. Diğer yandan risk analizinin kamu ve özel sektörde zorunlu olduğuna dikkat çekerek Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş güvenliği konusunda gösterdiği hassasiyetin diğer kurumlara da örnek olacağını ve bu çalışmanın kamu kurumları içerisinde bölgede bir ilk olduğunu bu yüzden çok mutlu olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.