Milli Eğitim Müdürü Çelik’ten Bilge Okullarını ziyaret

Milli Eğitim Müdürü Çelik’ten Bilge Okullarını ziyaret

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü F. Rasim Çelik Bilge Okulları Darıca kampüsünü ziyaret ederek Kurucu İsmail Kurt ve Genel Koordinatör Türker Gedik’ten...

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü F. Rasim Çelik Bilge Okulları Darıca kampüsünü ziyaret ederek Kurucu İsmail Kurt ve Genel Koordinatör Türker Gedik’ten Merkez ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt Endüstri 4.0 a dayalı öğretim modeli ile öğrenme süreçlerini uygulamalı ve kalıcı haleni getirmeyi amaçladıklarını ve kurulan bu merkezle Darıca ve Gebze, Çayırova İlçelerinde bulunan Devlet ve Özel Okul Öğretmenlerine yönelik Workshoplar ve uygulamalı STEAM, MAKER , Kodlama ve Robotik eğitimlerinin ’de verileceğini söyledi. 

TEŞEKKÜR ETTİ.

İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Merkezin öğretime olumlu katkılarının yanı sıra bu teknolojiyi kullanan ve uygulama yapan öğrencilerin ilerleyen dönemlerde aynı teknolojiyi üreten bireyler hale geleceğini vurguladı. Merkezi kurması nedeniyle Bilge Okulları Kurucusu ve emeği geçen yöneticileri tebrik ettiğini belirtti.“

Bünyesinde LEGO Education İnnovation Studio’yu bulunduran Bilge İnovatif ve Hibrit Öğrenim Merkezi’nde 2 Adet Kodlama Laboratuvarı, 2 Adet STEAM Laboratuvarı, MAKER Atölyesi, 2 Adet Robotik Uygulama Atölyesi, FRC-FLL-JR. FLL Robotik Turnuva Alanı, Fen Bilgisi, Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarları bulunuyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.