MİLLETVEKİLLERİNE AVRASYA FORMU DAVETİ

MİLLETVEKİLLERİNE AVRASYA FORMU DAVETİ

 Gebze’de bir ilke imza atmaya hazırlanan Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜKSİAD), 12-15 Aralık tarihleri arasında Gebze’de düzenlenecek...

 

Gebze’de bir ilke imza atmaya hazırlanan Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜKSİAD), 12-15 Aralık tarihleri arasında Gebze’de düzenlenecek Avrasya Ekonomi Formu için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir taraftan uluslararası etkinliğin kusursuz geçmesi için hummalı bir çalışma yapan TÜKSİAD diğer taraftan da program davetiyelerini kişi, kurum ve kuruluşlara dağıtmaya devam ediyor.

30 ÜLKEDEN 300 İŞADAMI

TÜKSİAD’ı hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’u meclisteki makamında ziyaret eden ve program hakkında bilgi veren TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, 30 Ülkeden 300 işadamı ile bazı ülkelerden Cumhurbaşkanı, bakan ve milletvekillerinin katılacağı programın ülkeler arası iş birliğinin gelişmesi ve Gebze, Kocaeli ve Türkiye’nin tanıtımına büyük katkılar sunacağını söyledi.

GEBZE’DE BİR İLK OLACAK

  TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, “Gebze’de uluslararası boyutta düzenlenecek ilk etkinlik olan Avrasya Ekonomi Formu davetiyesini taktim ettiği Milletvekili Okur’u programda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacaklarını söyledi. Şenel, Forumu’na gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Okur’a teşekkür etti.

OKUR’DAN TAM DESTEK

 

TÜKSİAD’ı yakından takip ettiğini, başarılı çalışmalarından büyük memnunluk duyduğunu ifade eden AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’da, Avrasya Ekonomi Forumu’nun çok önemli bir çalışma olduğunu Kocaeli, Gebze ve ülkenin tanıtımı, ülkeler arası ekonomik ve kültürel ilişkilerin gelişmesine büyük katkılar sağlayacağını belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı TÜKSİAD yönetimini tebrik etti.  Bu zamana kadar olduğu gibi budan sonrada TÜKSİAD’a desteklerinin devam edeceğini ifade eden Okur, foruma mutlaka katılacağını sözlerine ekledi. TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, daha sonra Kocaeli milletvekilleri ile makam odalarında ve kuliste görüşerek davetiyelerini verip programa davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.