Millet Bahçesi’nde her şey paralı

Millet Bahçesi’nde her şey paralı

Gebze Belediyesi’nin Eskihisar’a yaptırdığı Macera ve Aksiyon Parkı’nın olarak bilinen ve ardından Millet Bahçesi olarak adı değiştirilen parktaki dağ kızağı başta olmak üzere tuvaletler bile paralı.

park-(1).jpgpark-(2).jpg

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nın adını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Millet Bahçesi olarak değiştirilmişti. Yaklaşık 103 bin metrekare alana sahip olan ve içerisinde yürüyüş yolları, kafeterya, restoranları bulunan, tırmanma dağı ve dağ kızağı ile adrenalin tutkunlarını kendine çeken macera parkını ziyarete gelen Gebzelileri Millet Bahçesi tabelası karşılıyor. Ancak Millet Bahçesi’nin içine giren vatandaşlar parktaki her şeyin ücretli olduğunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

TUVALETLER BİLE PARALI

Millet Bahçesi olarak adlandırılan parkın içerisindeki dağ kızağı başta olmak üzere her şey paralı. Parkın içerisindeki oyun aletlerinden ücret alan Dal Lunapark. Yaşanan duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söz ettiği Millet Bahçesi bu değil. Parktaki her şey paralı. Parktaki dağ kızağı için Dal Lunapark para alıyor. İnsanların aileleri oturacakları cafelerde ise çay başta olmak üzere her şey çok pahalı. Parktaki tuvaletler bile paralı. Yaşanan bu durumu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğiz.” dediler.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.