MHP’ye Demir gibi aday

MHP’ye Demir gibi aday

 Mali Müşavir Mustafa Demir,  düzenlediği aday adayı tanıtım programı ile Milliyetçi Hareket Partisi Gebze Belediye Başkan aday adayı oldu....

 

Mali Müşavir Mustafa Demir,  düzenlediği aday adayı tanıtım programı ile Milliyetçi Hareket Partisi Gebze Belediye Başkan aday adayı oldu. İpek Düğün Salonu’nda geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantıya, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Kocaeli eski il Başkanı Celalettin Yaylak,  Gebze eski ilçe Başkanları Nusret Acur, Hamit Kuş. MHP Gebze Kadın kolları Başkanı Leyla Özer, MHP Gebze Belediyesi meclis üyesi Erdoğan Şahin, eski Meclis üyesi ve Milletvekili adayı Veysel Çelik, belediye Başkan aday adayları, Birol Yaman, İbrahim Türkmen, Ramazan Aslan ve meclis üyesi aday adayları, Demokrat Parti Gebze eski ilçe Başkanı Rüstem Keskin,  İlçe Yöneticileri, Mahalle Teşkilat Başkanları, Dernek Başkanları, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TÜM GEBZELİLERİN OYUNA TALİBİM

 

MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP’yi hesaba katmayanlar, MHP yokmuş gibi yanlış hesap yapanlar sanki milliyetçiler yokmuş gibi davranarak farklı partileri öne çıkartıp asıl güç olan partimizi ötekileştiriyorlar. Bakın göreceksiniz 30 Mart’ta üç hilalli bayrağını Gebze Belediyesine dikeceğiz” diyerek MHP’nin bölgede seçimleri kazanacağını söyledi.
 Sonrasında MHP Gebze Belediye Başkan aday adayı Mali Müşavir Mustafa Demir söz aldı. Demir konuşmasında MHP’nin 2014 yerel seçimlerinde oy patlaması yapacağını ve Gebze’de her şeyin değişeceğini söyledi.  Demir, “Milliyetçi Hareket Partisi şanlı mazisi ile bu milletin bu devletin olmazsa olmazıdır. Partiler bir araçtır, biz Gebzelilik bilinci ile tüm partilerin oylarına talibiz. Eğer aday olursak Gebze’nin adayı olarak tüm Gebzelilerin oylarına talip olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.