MHP’nin Gebze adayı Çakır oldu

MHP’nin Gebze adayı Çakır oldu

MHP Gebze Belediyesi Başkan aday adayları Sabiha Çalışkan, Hatice Uludağ, Mehmet Doğan, Dilaver Ağaoğlu ve Bülent Çevik diğer aday adayı Serap Çakır aday adaylıktan çekildiler.

mhp-gebze.jpg

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya ilçe başkanı Ferit Taşdemir başkanlık etti. toplantı öncesi açıklamada bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “2 ay önce yaptığımız Ankara ziyaretinde Sabiha Çalışkan, Hatice Uludağ, Mehmet Doğan, Dilaver Ağaoğlu ve Bülent Çevik makama form doldurmuş ve Gebze Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundular. Geçen süre içerisinde camiamızın yakından tanıdığı Serap Çakır da belediye başkanlığı için aday adaylığı için Ankara’da formunu teslim etti.

3 HİLALİ BELEDİYEYE DİKECEĞİZ

MHP Gebze İlçe yönetim kurulu olarak kararımızı aldık, ilçe başkanlığımıza müracaat eden aday adaylarımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda MHP Gebze Belediyesi Başkan Adaylığı için Serap Çakır Hanımefendi’de uzlaşıldı. Sayın Çakır MHP Gebze İlçe Teşkilatını belediye başkan adayı olmuştur.” dedi. MHP’li Taşdemir’in ardından konuşan MHP Gebze Belediyesi Başkan adayı Serap Çakır da, “Belediye başkanlığı için aday adayı olup benim için feragat eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha şimdiden partimiz bir yükselişe geçti. Hedefimiz İlçe Başkanımız Taşdemir’in de dediği gibi herhangi bir şey değil, partimizi yükseltip, 3 hilalli sancağı belediyeye dikeceğiz.” diye konuştu.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.