MHP'nin 40X40 programları

MHP'nin 40X40 programları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü’nün öncülüğünde başlatılan ve Türkiye’de ilk defa uygulanan 40x40 programına yeniden start verildi.

40x40 programının çalışma mantığına göre 40 MHP’li yönetici öncelikle parti merkezinde bir araya geliyor. Her biri kendi ekibini ve ziyaret edeceği 40 farklı mekanı planlıyor. Başkanın programları onaylaması ve yayınlaması ile birlikte aynı anda tüm yöneticiler sahaya çıkıyor. Programın hedefi ise çok kısa sürede 1600 farklı noktaya ulaşmak.

Bu kapsamda 40x40 programı geçtiğimiz akşam İzmit’te düzenlendi. MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın tam kadro katıldığı programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkan vekili Mahir Demirayak ve Milletvekili Adayı Alperen Şakacı da katılım sağladı. Durhasan, Solaklar ve Eseler Mahallerini dolaşan Başkan Ünlü, yerel seçim için halkın nabzını tuttu. Orhan Kılıç ve Şükrü Çalışkan adlı iki partiliye başarılarından dolayı plaket verildi. MHP Başiskele Belediye Başkan adayı olan İl Başkan Yardımcısı Gökmen Türengül ve MHP İzmit İlçe Yöneticisi olan ve İzmit Belediye Başkan adayı Turgay Yiğit de yine MHP İzmit’e destek vermek için sahadaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.