MHP’li adaylar Çayırova’da toplandı

MHP’li adaylar Çayırova’da toplandı

 MHP İl Başkanı Aydın ünlü 12 ilçe başkanı ve belediye başkan adayları ile birlikte Çayırova’da toplantı düzenledi. Toplantıya MHP’nin 8...

 

MHP İl Başkanı Aydın ünlü 12 ilçe başkanı ve belediye başkan adayları ile birlikte Çayırova’da toplantı düzenledi. Toplantıya MHP’nin 8 ilçede belirlediği ilçe belediye başkan adayları ile birlikte büyükşehir belediye başkan adayı Saffet Sancaklı katıldı.

MHP SİLİP SÜPÜRECEK

 

Toplantıları her ay bir ilçede yaptıklarının altını çizen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü şimdiye kadar Büyükşehir Belediye başkan adayı ile birlikte 8 ilçenin adaylarının belirlendiğini kalan 4 ilçenin adaylarının da 20-22 Aralık tarihine kadar netleşeceğini söyledi. Ünlü MHP’nin hedefi ile ilgili soru üzerine, “ Amacımız o-şu-bu ilçede seçim kazanmak değil. MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacak güçtedir. 2014 seçimleri MHP’nin gerçek gücünün sandığa yansıdığı seçimler olarak tarihe geçecek. MHP olarak Büyükşehir ile birlikte çok sayıda ilçede MHP’li belediye başkanları görev yapacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.