MHP’den büyük buluşma

MHP’den büyük buluşma

 Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Büyük Buluşma etkinliğinde eski BBP’li Fatih Kürşat Demir ve 100’ün...

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Büyük Buluşma etkinliğinde eski BBP’li Fatih Kürşat Demir ve 100’ün üzerinde kişi rozet takarak MHP’ye geçti. 

ADAY ADAYLARI VE PARTİLİLER KATILDI

Gürses Düğün Salonu’nda düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile MHP Dilovası ve Çayırova belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program okunan mevlitle devam edildi.

AR-GE KOMİSYONUNU KURDUK

Programda ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaptı. 8 aylık dönemde ilçe yönetimi olarak Gebze’de ilk defa konusunda uzman olan kişilerle Ar-Ge komisyonu kurduklarını belirten Taşdemir, “Yaklaşan 2014 seçimlerine en iyi hazırlanma anlamında çalışmalarımız devam ediyor. Hiçbir dava arkadaşımız endişe etmesin ki 2014 seçimlerine en iyi hazırlanan partiyiz. Mahalle ilçe teşkilatlarımızın açılışı yaptık. Mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek istişareler yapıyoruz” dedi.

YIKILMAYAN TEK KALE MHP

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise yaptığı konuşmada, 2014 seçimlerinin ülkenin geleceğini belirleyeceğini ifade ederek, “Gebze’nin sokaklarında dolaşırken vatandaşların bizlere imrenerek nasıl baktıklarını gördük. 40X40 sistemi ile AKP’nin seçim stratejisini yıkacağız. Yıkılmayan tek kale kaldı o kale de MHP’dir” dedi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da kısa bir selamlama konuşması yaparak, Türkiye’de insan haklarında, demokraside ve özgürlüklerde ihlaller olduğunu söyledi.

KENDİ İÇİMİZDE BİRLİK OLACAĞIZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ise yaptığı konuşmada ülke gündemiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunarak, “Partimizde aday adayları çıkacak. Bizleri en iyi kim temsil edecekse onu aday olarak seçmeliyiz. Birbirimizi karalayarak değil hangimiz daha başarılı olur, partimizin oyunu daha da artırır yaklaşımı ile bakmalıyız. Kendi içimizdeki kavgalara son verelim veya erteleyelim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından eski BBP’liler Fatih Kürşat Demir ve 100’ün üzerinde kişi rozet takma töreni yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.