MHP’den “Bir çayını içelim” programına devam

MHP’den “Bir çayını içelim” programına devam

 MHP İl Teşkilatı, parti adına hizmet veren ve partiye uzun yıllar hizmet etmiş kişilerle sohbet amaçlı başlattığı çay ziyaretlerini başka bir...

 

MHP İl Teşkilatı, parti adına hizmet veren ve partiye uzun yıllar hizmet etmiş kişilerle sohbet amaçlı başlattığı çay ziyaretlerini başka bir formatla sürdürüyor. Programını ‘Bir çayını içelim’ sloganıyla kaldığı yerden devam ettiren il teşkilatı, bugün İzmit’in tanınan esnaf larından Arif Çiftçi’nin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Hacı Arif Bey adlı lokantasındaydı. İzmit’in sorunlarının konuşulmasına dair düzenlenen ve partililerle arayı sıcak tutmak adına düzenlenen çay programına, İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra il başkan yardımcıları ve teşkilatı katıldı.

‘ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR’

Yemekten sonra söz alan İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’de ve ülkü ocaklarında uzun yıllar görev yapan ve il başkan yardımcılığı görevinde de bulunan partinin renkli isimlerinden olan Arif Çiftçi’yi il yönetimi olarak ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde hem açıkladığımız adaylarla hem de bizimle yola çıkmak isteyenlerle çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

‘KİRLENMEMİŞ BİR SİYASETÇİ’

 

Ünlü’den sonra konuşan Arif Çiftçi partide herkesin birlik içinde olduğunu kaydederek, “Tüm imkânsızlıklara rağmen partililer çalışmalarına devam ediyor. İzmit çok kozmopolit bir yer, dengeler her an değişebilir. Aile ortamında çalışılıyor. Biz kardeşiz, bütünüz, birimizin eline kıymık batsa acısını hepimiz hissederiz. Cumali Durmuş , Lütfü Türkkan, Kemal Köse, Ruhi Çavdar, Aydın Ünlü’süyle beraberiz. Allah kısmet ederse Büyükşehir ve diğer ilçeleri almaya niyetliyiz. MHP çizgisi ve çalışmalarını göstermek istiyoruz” dedi. Sancaklı’nın adaylığıyla ilgili iddialı sözler sarf eden Çiftçi, “Sayın Saffet Sancaklı fedakârlık yapmıştır. Bazı insanların aday olmaktan çekindiği yerde aday olmuştur. Kendisi kirlenmemiş bir siyasetçidir. Kocaeli halkı tarafından da sevilen biridir. Ben seçimi kazanacağına eminim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.