MHP’de adaylık süresi doldu

MHP’de adaylık süresi doldu

 Mart 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı için parti görevlilerine tanınan süre önceki gün saat 17.00’de sona...

 

Mart 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı için parti görevlilerine tanınan süre önceki gün saat 17.00’de sona erdi. 21 parti görevlisi görevlerinden istifa ederek, resmi başvuruda bulundu. MHP’de parti görevlisi olmayanlar içinse aday adaylığı başvuru süresi devam ediyor. Parti görevlisi olmayan aday adayları için ise henüz belirlenmiş bir süre yok.

 ‘BAŞVURULARDAN MEMNUNUM’

Konuyla ilgili olarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, şu ana kadar yapılan başvurulardan ötürü memnun olduğunu belirtti. Ünlü, “Aday başvurularından da anlaşılacağı üzere, partimizden bu seçimlerde ciddi bir beklenti var. Biz MHP olarak seçimlere çok iddialı giriyoruz. En güzel adayları belirleyerek, seçimlerde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz’’şeklinde konuştu.

 MHP’DEKİ YÖNETİM KURULU GÖREVİNDEN İSTİFA EDENLER

İL YÖNETİMİ: İzmit Belediyesi Başkan Aday Adaylığı için Esad Muratoğlu, Kartepe Beldiyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için Fehmi Aydın, İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için, Ömer Tahsin Cebeci, Sait Yıldırım ve Recep Yıldız istifa etti.

İZMİT İLÇE: İzmit Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için Nazif Tannur, görevinden ayrıldı.

KANDIRA İLÇE: Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Ali Rıza Çakır ve Fahri Duruş istifa etti.

GÖLCÜK İLÇE: Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Yılmaz Çakıroğlu ve Mustafa Sevinç istifa etti.

DERİNCE İLÇE: Derince Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Sabit Yıldırım, görevinden ayrıldı.

KARAMÜRSEL İLÇE: Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için İsmail Balsüzen ve Ergül Akkuş, görevinden ayrıldı.

DİLOVASI İLÇE: MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay, Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etti. , Dilovası İlçe Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Şaban Küçük, Fatih Akpınar, Keren Akpınar ve Saadet Güneşten,  partideki görevlerinden ayrılan isimler oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.