MHP’de adaylar kasımda açıklanıyor

MHP’de adaylar kasımda açıklanıyor

 Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 24 Ekim Perşembe günü il teşkilatını toplayarak ilçelerde adayların son değerlendirme...

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 24 Ekim Perşembe günü il teşkilatını toplayarak ilçelerde adayların son değerlendirme toplantısını yapacak. Perşembe akşamı saat 19.00’da başlayacak toplantıya Büyükşehir Başkan Adayı Saffet Sancaklı da katılacak. İl Başkanı Ünlü, “12 ilçede konuşulan isimleri belediye başkan adayı olarak gösterebilirsek tüm ilçelerde iddialı bir yarışa katılmış oluruz. Kasım ayının ilk haftası Gebze ve Başiskele hariç diğer 10 ilçede adayları açıklayacağız” dedi.

AKP SON KOZLARINI OYNUYOR

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Kaan Dilmen, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arpacı, İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Sarıkaya, STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı Güney Şenel, bayram tatili sonrası ilk kez bir araya gelerek ilçelerdeki belediye başkan adaylarının son durumunu ele aldılar. Ünlü, “AKP son kozlarını oynuyor. CHP kendi içinde bocalıyor. Bu yarışta en sancısız süreci biz geçireceğiz. 12 ilçede öne çıkan isimler var. Halka soracağız, teşkilatlarımızda kabul gören tek adaylarla bu seçime gireceğiz. İnanmış bir şekilde mücadele edersek 12 ilçede de kazanma şansımız yüksek” dedi. MHP’de Körfez’de Salih Şirin, Çayırova’da İskender Turan, Fatih Kartal, Karamürsel’de İbrahim Usta, Darıca’da Arif Güler, Dilovası’nda Ayhan Akar öne çıkan isimler. Kandıra, Kartepe, Başiskele, Gebze, Derince ve İzmit’te henüz telaffuz edilmiş isim bulunmuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.