MHP’de adaylar ekimde belli olacak

MHP’de adaylar ekimde belli olacak

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin haftalık olağan il toplantısına MHP MYK üyesi ve muhtemel Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı ile...

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin haftalık olağan il toplantısına MHP MYK üyesi ve muhtemel Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı ile İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen’de katıldı. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan  İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’de AKP’nin 13-0 hesabını bozacaklarını belirterek, teşkilat içinde dolaşan dedikodulara da son noktayı koydu. Ünlü, “ “MHP 40 yıllık bir partidir. Dedikodularla yönetilecek bir parti değiliz” dedi.

 

BAHÇELİ AÇIKLAYACAK

Adaylık süreçleri ile ilgili olarak ta konuşan Saffet Sancaklı, “Kocaeli ile ilgili hiçbir sorun yok. Genel Merkez boşalan yerlere atamasını yapacaktır. İlçe başkanlığı olarak bir tek Körfez’de sorun var oda bu ay içinde çözülür. Atamalar Eylül ayında bitmiş olacak” dedi. Kocaeli’nin Genel Merkez tarafından “Seçimin kazanacağız” denilen 9 pilot kentten biri olduğunu belirten Sancaklı, “Ben MYK üyeliğimi geri çeksem çok açıklamalar yapacağım, ama yapamıyorum. Büyükşehir adayımızı Genel Başkanımız memnuniyetle kendisi açıklayacaktır” dedi.

 

SOKAKTA KARŞILIĞI OLMALI

Aday belirlemede partinin kriterleri olduğunu belirten Sancaklı, “Birincisi ve değişmez olanı vatan ve millet bütünlüğü konusu. Onun dışında en önemli etken sokakta karşılığının olması ve teşkilatlarla uyum içinde çalışabilmesi” şeklinde konuştu. Körfez’de henüz bir başvuru yapılmadığının hatırlatılması ve Salih Şirin’in adaylığının netleşmemesi sorulan Sancaklı, “Salih Şirin daha aday adaylık dilekçesini vermedi. Aday adaylığını açıklamadığı için onunla ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.