MHP’de  13 kişi başvurdu

MHP’de  13 kişi başvurdu

MHP Dilovası İlçe Teşkilatında belediye meclis üyelikleri aday adaylığına  bu hafta sonunda başvuranlarla birlikte sayı 13 kişiye ulaştı.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın göreve gelmesiyle birlikte partideki birlik beraberlik belirgin bir şekilde hissedilmeye başlandı. 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde MHP’den meclis üyesi aday adayı olmak isteyenlerin sayısı 13’e ulaştı.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz yaptığı açıklamada, MHP olarak Dilovası’nda çok güçlü olduklarını, birlik beraberlik ruhuyla hareket ettiklerini belirterek “Kocaeli’nde MHP’nin en güçlü olduğu yerlerin başında Dilovası gelmektedir. 2004’de sergilenen birlik ve beraberlik ruhuyla 2019’da da belediye başkanlığını çıkaracak güçteyiz. Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili süreç devam ederken bir yandan da belediye meclis üyelikleri için aday adaylığı için başvurularımız devam ediyor. Parti teşkilatımız her gün geç vakitlere kadar partililerimiz tarafından dolup taşarak Dilovası’nın ihtiyacı olan birlik ve beraberlik ruhunun yansıtıldığı bir yer olmaya devam etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.