MHP muhtarların sorunlarını dinledi

MHP muhtarların sorunlarını dinledi

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda Çayırova’da bulunan mahalle muhtarları ile biraraya gelinerek muhtarların sorunları dinledi.

mhp-(3).jpg

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı Çayırova Sosyal Tesisleri’nde dün bir toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, il ve ilçe yöneticileri ile Çayırova’da bulunan mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda ilk olarak MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban bir konuşma yaparak, “Muhtarlarımızla 3 kez bir araya geldik. Genel başkanımızın talimatı ile Çayırova Teşkilatı muhtarların dertleri ile dertlendi.” diye konuştu.

MHP’li Düzdaban’ın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü da bir konuşma yaparak,“MHP yöneticileri Cumhur İttifakına zarar vermeden vatandaşları dinliyor. Hiçbir zaman belediye başkanlarına ‘Bunu neden böyle yapmıyorsunuz’ demeyeceğiz. Yapıcı, yıkıcı olmayan çalışma programımız var. Gündüz muhtarlar, sonra kamu kurum ziyaretleri, daha sonra da akşam başlayan 40X40 programları ile ilçelerimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. MHP sahada mahalle başkanına, yöneticisine ve seçmenine sahip çıkan bir parti olacak.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından mahalle muhtarlarını dinleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.