MHP İLÇE BAŞKANI SERKAN KURAL:  “İYİ Partiden MHP’ye geçişler olacaktır”

MHP İLÇE BAŞKANI SERKAN KURAL: “İYİ Partiden MHP’ye geçişler olacaktır”

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Duran Yılmaz ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ateş tekrar MHP’ye geçmesiyle ilgili olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Buna benzer geçmeler olacaktır.” dedi.

HERKESE KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ AÇIK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partilerinden İYİ Parti’ye geçen eski MHP’lileri tekrar partilerine davet etmesine üzerine İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Duran Yılmaz ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ateş tekrar MHP’ye geçmişlerdi.
İyi Partililerin MHP’ye geçmesiyle ilgili MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural Ses Kocaeli’ne özel açıklamalarda bulundu. MHP’li Kural yaptığı açıklamada, “Liderimiz çağrısı üzerine halis duygular içerisinde olan herkese kapımızın açık olduğunu ve gelenlerin içinden de bu halis duygulara sahip olan herkese kapımız ve gönlümüz açık. Liderimiz ne talimat verirse biz onu uygularız.” dedi.
ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ
Bu tür geçmelerin devam edip etmeyeceği ile ilgili olarak ise MHP’li Kural, “Buna benzer geçmeler olacak. Halis duygularla olan yürekleri temiz olan onlar bizim kardeşimiz. Sadece onlar değil başka partilerden de memleket meselesini, beka meselesini umursayan herkes bizim kardeşimiz. Beraber yaşıyoruz beraber olduğumuz sürede doğruyu buluruz.” diye konuştu. Kocaeli Zirve

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.