MHP bayrak dağıttı

MHP bayrak dağıttı

MHP Gebze ilçe başka Ferit Taşdemir 30 Ağustos zafer bayramı öncesinde Gebze eski çarşı esnafını dolaşarak ziyarette bulundu ve esnafa Türk bayrağı...

MHP Gebze ilçe başka Ferit Taşdemir 30 Ağustos zafer bayramı öncesinde Gebze eski çarşı esnafını dolaşarak ziyarette bulundu ve esnafa Türk bayrağı dağıttı. Ziyaret öncesinde MHP ilçe teşkilat binasında basın açıklaması yapan Taşdemir, “Ağustos ayı Türk’ün şanlı şerefle dolu bir aydır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın  üzerini kapatmak isteyenlere inat unutmayacağız ve unutturmayacağız, Türk olarak tarihten gelen misyonumuzu da kaybetmeyeceğiz dedi’’ dedi.

 

Ticaret odası toplantısında AKP’nin Gebze ve Kocaelin’de sadece kendisiyle yarış içinde olduğunu ve rakipsiz olduğunu söylemesine karşılık Taşdemir; önümüzdeki seçimlerde asıl MHP‘nin kendisinin kendisiyle rakip olduğunu ve seçimlerde Gebze ve Kocaeli’nde başkanlıkları alacaklarını söyledi.  Taşdemir,  “AKP’nin seçimler öncesinde oynadığı oyunlarda foyası ortaya çıkmıştır ve İmralı canisi ve Kandil’deki dostlarıyla yoluna devam etmeye devam edecektir. Türk haklıda oyunu görerek AKP’yi geldiği yere siyasetin tozlu sayfalarına gömecektir” dedi. Yapılan anketlerinde gerçeği yansıtmadığını söyleyen Taşdemir, eğer anketler gerçekse biz neden seçimler için yarışıyoruz ki diyerek, seçimlerde gerçek anketi Türk halkı onlara gösterecektir dedi. Yaklaşan seçimlerde ise Gebze ve Kocaeli’nde oylarının %50’nin üzerinde çıkacak potansiyellerinin olduğunu söyledi. Seçim öncesi projeleri olduğunu da belirten Taşdemir, 20 genç mühendisle ARGE çalışmaları yapılarak elle tutulur çalışmalarla halkımızın karşısına çıkacağız dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.