MHK Kış semineri Antalya'da başladı

MHK Kış semineri Antalya'da başladı

Süper Lig Hakemleri, Süper Lig Yardımcı Hakemleri, A Klasman Hakemleri, A Klasman Yardımcı Hakemleri ile Süper Lig Gözlemcileri'nin katılacağı Kış Semineri,  Antalya Belek'teki Calista Luxury Resort Otel ile Titanic Otel'de başladı

FİFA KOKART TÖRENİ YARIN

Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen seminere; İtalya MHK Başkanı ve UEFA Eğitimcisi Nicola Rizolli, UEFA Hakem Eğitimcisi Danimarkalı Jorn West Larsen, UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi Portekizli Bertino Miranda katılacak. 7 Ocak 2019 Pazartesi günü Calista Luxury Resort Otel'de saat 11.00'de gerçekleşecek protokol konuşmalarını takiben FIFA Kokart Töreni yapılacak.

 

ATLETİK TEST UYGULANACAK

Ocak ayından itibaren geçerli olacak FIFA kokartlı hakemler listesinde; FIFA Hakemleri, FIFA Yardımcı Hakemleri, FIFA Kadın Hakemleri, FIFA Kadın Yardımcı Hakemleri, FIFA Plaj Futbolu Hakemleri, FIFA Futsal Hakemleri ve FIFA Kadın Futsal Hakemi yer alıyor. Ayrıca seminer kapsamında, Süper Lig Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri ile A Klasman Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri için FIFA Atletik Testi uygulanacak. Protokol konuşmalarını kapsayan kapanış ile kokart töreni, basına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.