Mezun olduğu ilkokulu ziyaret etti  

Mezun olduğu ilkokulu ziyaret etti  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk gününde, 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’na giderek açılış programına katıldı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk gününde, 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’na giderek açılış programına katıldı. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, 39 yıl önceki sınıf öğretmeni Hatice Tunay’ın elini öperek eski günleri yâd etti.    
 
“BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAKTIR”
Öğrencilere bazı öğütlerde bulunan Başkan Büyükakın; “Gençlere başarının sırrını söylüyorum. Başarının sırrı vazgeçmemektir. Çalışmak, çalışmak daha çok çalışmak lazım. Ben sizin gözlerinizde gelecekte çok başarılı olacak gençler görüyorum. Hepiniz bu ülkelere çok güzel hizmetler yapacaksınız. Eğitimin tek bir amacı iyi insan yetiştirmektir. Sizlerin ülkeniz için iyi insan olmanızı diliyorum. Öğretmenlerimize sizleri insan olarak yetiştirmek için göstermiş oldukları çabalardan dolayı tebrik ediyorum. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılınızın başarılarla dolu olsun” dedi.
 
39 YIL SONRA TEMSİLİ DİPLOMA ALDI
Konuşmaların ardından eski sınıf öğretmeni Hatice Tunay, öğrencisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a 1979/1980 eğitim öğretim yılı temsili mezuniyet belgesini teslim etti. Öğretmeni Hatice Tunay’a çiçek takdim eden Tahir Başkan, ardından öğretmeni ile birlikte ilk ders zilini çaldı.
 
ESKİ SINIFINI GEZDİ
39 yıl sonra okuduğu okula giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sınıf öğretmeni Hatice Tunay ile eski sınıfına gitti. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Büyükakın, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.