‘Meydanı Köşker’in başına yıkarız’

‘Meydanı Köşker’in başına yıkarız’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Belediyesi tarafından İmam Hatip Lisesi’nin yıkılarak yerine yapılacak olan ikinci Kent Meydanı...

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Belediyesi tarafından İmam Hatip Lisesi’nin yıkılarak yerine yapılacak olan ikinci Kent Meydanı ile ilgili olarak sert konuştu. Çelik, “Yapılacak olan ikinci meydanda yapılan bu meydan gibi rant için yapılırsa o meydanı Adnan Köşker’in başına yıkarız” dedi.

 

PARALARINI YANDAŞLARINI VERDİ

Haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi önceki akşam basın mensuplarına ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “AKP’li belediyeler eskiden hizmet üretirken şimdi rant üretiyorlar. Kamu alanı için ayrılmış olan yerleri satarak paralarını da kendi yandaşlarına veriyorlar. Yıllar önce planlanmış eğitim ve sosyal donatı olacak yerleri borçları yüzünden satıyorlar. İktidarda 10 yıldır olan bu AKP zihniyeti şimdi kalkmış faiz lobisinden şikâyet ediyor. Bu lobiyi on yıldır siz beslediniz” dedi.

 

RANT ALANI OLURSA BAŞINA YIKARIZ

Gebze’ye ikinci bir kent meydanına ihtiyaç olduğunu belirten Çelik, “Yapılan kent meydanı betondan başka bir şey değil. Bu kent meydanı Adnan Köşker rant için yaptı. Ancak bundan sonra yapılacak olan meydanı da rant için yaparsa o meydanı Köşker’in başına yıkarız. Yapılacak olan meydan kamu yararı gözetilerek yapılmalı. Bugün yapılan kent meydanına bakın en güzel yerleri Köşker rant için satmış. Gebzelilerin lehine olacak bir meydan olmalı. Bu sıcak havada Gebze’nin en serin yerini halka kapatmışlardı şimdi açtılar ancak oturacak bir oturak bile yok” diye belirtti.

 

KÖŞKER TAYYİP’İN RESMİ SAYESİNDE KAZANAMAYACAK

AKP’li belediyelerin geçen yerel seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi sayesinde kazandıklarını açıklayan Çelik, “Halk bunların şahsına değil Tayyip Erdoğan’a oy vermişti. Ancak halk baktı bunların hizmet falan ettikleri yok. Bu seçimlerde halk artık Tayyip’in resmine bakarak oy vermeyecek. Köşker seçimleri Tayyip’in sayesinde kazanmıştı. Ama bu seçimlerde Köşker Tayyip’in resmi sayesinde artık kazanamayacak” dedi. Nurettin Çelik ayrıca parti olarak eylül ayında geniş çaplı bir anket yaptıracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.