Mevcut başkanlar aday gösterilmedi

Mevcut başkanlar aday gösterilmedi

AK Parti’nin Kocaeli adaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Buna göre bölgemizde   Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilmedi.   Gebze’nin adayı Zinnur Büyükgöz oldu.

1-004.png2-258.jpg3-102.jpgCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 ilçenin Belediye Başkan adayını açıklamak için  haftasonu kentimize geldi. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım program  için bin polis İstanbul’dan gelirken, toplamda 3 bin polis ve 112 jandarma spor salonu çevresinde görev aldı. Ayrıca programa katılmak için gelen vatandaşlar, güvenlik güçleri tarafından didik didik arandı. Salona parfüm, kalem vb. eşyalar alınmadı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Recep Tayyip Erdoğan  yaptığı konuşmada, “AK Parti kadroları bu seçimde daha çok çalışacak ve AK Parti’nin zafer sancağını şehrimizde dalgalandıracak. Bu şehir hizmetin kıymetini iyi bilir. Bu şehir sanayinin, emeğin, fedakarlığın kıymetini çok iyi bilir. Durmak yok yola devam. 31 Mart seçimlerinde AK Parti teşkilatlarına çok büyük görev düşüyor. Kısa bir sürede çalışmanın, sonuçlara nasıl yansıdığını gördük” şeklinde konuştu.

 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Gebze: Zinnur Büyükgöz  Başiskele: Yasin Özlü Çayırova; Bünyamin Çiftçi Darıca: Muzaffer Bıyık Derince: Zeki Aygün Dilovası: Hamza Şayir, Gölcük: Ali Yıldırım Sezer İzmit: Azize Sibel Gönül  Kandıra: Adnan Turan Karamürsel: İsmail Yıldırım Kartepe: Muhammet Mustafa Kocaman  Körfez: Şener Söğüt.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.