Metal-İş’ten Flormar işçilerine destek

Metal-İş’ten Flormar işçilerine destek

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi, sendikaya üye oldukları işten çıkarılan Flormar işçilerine destek ziyaretinde bulundu.

Gebze OSB’de bulunan Flormar Fabrikası’nda Petrol-İş Gebze Şubesi’ne üye oldukları için çoğunluğunu kadınların oluşturduğu 127 işçi işveren tarafından işten çıkarıldı. İşten atılan işçiler fabrika önünde direnişe geçti. 73 gündür fabrika önünde direnişte bulunan işçilere destek her geçen gün artıyor. İşçilere destek için önceki gün DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın ve sendikaya yöneticileri ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın yaptığı açıklamada, “DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi olarak 2 ay önce de bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Önceki gün de yine bir destek ziyaretinde bulunduk. Direnişteki arkadaşlarımızla öğle yemeklerimizi paylaştık. Bundan sonraki süreçlerde de desteğimizin devam edeceğini ifade ettik. Direnişteki arkadaşlar için işyerlerinde maddi kampanya başlattık. Fabrika önünde direnişte bulunan arkadaşlara direnişlerinin direnişimiz olduğunu belirttik. Arkadaşlarımıza sendikalarıyla sıkı bir şekilde durmaları ve mutlaka kazanacaklarını söyledik. Direnişteki arkadaşlarımıza başarılar diledik.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.