Mermercilerin hem adı hem de paydaşları değişti

Mermercilerin hem adı hem de paydaşları değişti

Gebze Pelitli Mahallesi içerisinde Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı olarak bilinen projenin adı değişerek projeye yeni paydaşların eklendiği görüldü.

mermerciler-(1).jpgmermerciler-(1).pngmermerciler-(2).png

 

Gebze Belediyesi 2017 Haziran ayı meclis toplantısında CHP’li meclis üyelerinin de oy vererek mecliste oyçokluğuyla kabul edilen Gebze Pelitli Mahallesi içerisinde Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı isim değiştirerek Anadolu Ticaret Vadisi oldu. Anadolu Ticaret Vadisi olan projenin ortaklarının da değiştiği görüldü. Projenin yeni paydaşlarnın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası ve Doğaltaş Yapı Kooperatifi oldu. Projenin içerisinde otel, AVM, okul, hastane ve fuar ile sergi alanı bulunuyor.

YENİ PAYDAŞLAR EKLENDİ

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gebze Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan şunları söyledi, “Gelinen son noktada gördüğümüz kadarıyla başlangıçta Gebze Uluslararası Fuar Merkezi diye adlandırılan projenin adı, Anadolu Ticaret Vadisi olarak değiştirilmiştir ve bu projeye yeni paydaşlar eklenmiştir.  Bu projenin muhataplarının internet sitesine girildiğinde yeni paydaşlar olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası göze çarpmaktadır.

GEBZE’YE KIYMAYIN EFENDİLER

Şimdi kamuoyu adına sormak istediğimiz sorular var; 1-Yukarıda adını saydığımız paydaşlar! Bu projenin başında siz yoktunuz. Şimdi nereden çıktınız? 2- Bu projedeki paylarınız nedir? 3- Bu proje başlangıçta Gebze Uluslararası Mermerciler Fuarı olarak duyuruldu. Başlangıçtaki içeriği farklı, şimdi ise içinde AVM’ler olan bir projeye dönüştü. Bu projenin gerçek içeriği nedir? Bu projenin Gebze esnafına, sanatkarına ve halkına ne faydası olacak? Gelin kamuoyunu aydınlatın. Gebze halkının gözü önünde Gebze’ye kıymayın Efendiler.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.