Memiş başvurusunu Yıldırım'a sundu

Memiş başvurusunu Yıldırım'a sundu

  Dilovası Belediyesi çalışanlarından Sosyolog ve Aile Danışmanı Eğitim Uzmanı Cemil Memiş Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için...

 

 

Dilovası Belediyesi çalışanlarından Sosyolog ve Aile Danışmanı Eğitim Uzmanı Cemil Memiş Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "Dilovası son 4,5 yılda çok büyük hizmetler aldı. Kentimize 4,5 yılda 250 milyonluk yatırım yapıldı. Ancak Dilovası'nın diğer ilçelere oranla eksiği fazla olduğu için yapılan hizmetler tam olarak görünmese de Dilovası gerçekten önemli bir yol kat etti. İnşallah bir sonra ki dönemde alacağı hizmetler ile daha yaşanabilir bir Dilovası olacaktır."dedi.

AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE

 

Aday adaylığı dosyasını AK Parti İlçe Teşkilatı toplantı salonunda İlhan Yıldırım'a sunan Cemil Memiş, burada yaptığı konuşmasında, "AK Parti büyük bir camia ve büyük bir aile ve bu partide herkese yetecek kadar sevgi var. Hizmet üreteceklere de açacağı kapısı vardır. Bu büyük ailenin içerisinde olmak ve hizmetlere katılmak bizler için büyük bir onurdur. Bu aile içerisinde bizlere kapılarını açan cefakar yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.