Melek Yusufoğlu yuvada kaldı

Melek Yusufoğlu yuvada kaldı

İzmit Belediyespor’da geçen sezon oynadığı oyunla herkesin takdirini kazanan genç ve başarılı basketbolcu Melek Yusufoğlu ile yeniden anlaşıldı

BAŞARILI OLDU

2017-2018 sezonunda temsilcimizde başarılı bir sezon geçiren Melek Yusufoğlu, takımın Federasyon Kupası kazanmasında ve Süper Lig’e yükselmesinde önemli pay sahibi oldu. 1994 doğumlu ve 1.73 boyunda gard pozisyonunda oynayan basketbolcu Denizli Basketbol, Çekmeköy Belediyesi, İstanbulgücü, Orduspor olmak üzere birçok başarılı kulüpte oynadı. 2018-2019 sezonunda ise Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek İzmit Belediyespor, Melek Yusufoğlu ile yeniden masaya oturdu. Geçen sezon oynadığı oyunla herkesin takdirini kazanan genç ve başarılı basketbolcu Melek Yusufoğlu ile yeniden anlaşıldı.

İMZALAR ATILDI

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Öztürk ile başarılı sporcu Melek Yusufoğlu kulüp binasında bir araya geldi.Yapılan görüşme sonunda imzalar atıldı. Başkan Muhammet Öztürk “ Yeni sezon için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Melek Yusufoğlu ile bu sezon için yeniden anlaştık. Geçtiğimiz sezon takımı ile birlikte önemli işlere imza attı. Bu sene daha iyi olacağını düşünüyoruz. Spor camiasına ve Kocaeli’mize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. temsilcimiz dış transfer kadrosuna en az 10 sporcu almayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.