Melek ile Egemen dünya evine girdi

Melek ile Egemen dünya evine girdi

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Avukat Güner Anlar Baş ile İsmail Baş’ın kızları Avukat Melek Deniz Baş, Egemen Seçmen ile dünya evine girdi.

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Avukat Güner Anlar Baş ile Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Baş’ın güzel kızları Avukat Melek Deniz Baş, Nurhan – Timuçin Seçmen çiftinin yakışıklı oğulları Egemen Seçmen ile dünya evine girdi. Birbirine çok yakışan çiftin nikahları Gebze Belediyesi Nikah Salonları, Salon Sardunya’da kıyıldı. Çiftin nikahları Gebze Belediyesi evlendirme memurlarından Halit Demir tarafından kıyılırken çiftin şahitliklerini Özge Özer ve Utku Yalınkılınç tarafından üstlenildi.

CUMHURİYET İÇİN

Nikahı kıyan Halit Demir nikah cüzdanını teslim etmek üzere salonda yer alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ı masaya davet etti. Tarhan cüzdanı gelin hanıma verirken çiftten yetiştirebilecekleri sayıda ama vatan, millet, bayrak sevdasıyla Cumhuriyet için çocuk yetiştirmelerini istedi. Tarhan’ın bu sözleri coşkuyla alkışlandı. Birbirlerine dünür olan Baş ve Seçmen aileleri ile genç çifti mutlu günlerinde akraba, dost ve sevenleri yalnız bırakmadı. CHP Gebze İlçe eski başkanlarından Yakup Yılmaz, eski kadın kolları başkanı Kıymet Ayan, TÜED Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Vatan Partisi Gebze İlçe yöneticisi Mustafa Cerit’in de aralarında bulunduğu çok sayıda konuk çiftin ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Baş ve Seçmen aileleri çocuklarının mürüvvetini görme mutluluğu yaşadığı nikahta dört dörtlük bir ev sahipliği yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.