Meclis üyeleri tam not verdi!

Meclis üyeleri tam not verdi!

**Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Macera ve Aksiyon Parkını belediye meclis üyelerine tanıttı. AK Partili ve CHP’li meclis üyeleri ‘macera’ya...

**Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Macera ve Aksiyon Parkını belediye meclis üyelerine tanıttı. AK Partili ve CHP’li meclis üyeleri ‘macera’ya tam not vererek Başkan Köşker’i kutladı.

Eskihisar’da bulunan ve toplam 103 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Macera ve Aksiyon Parkı’nı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte gezen belediye meclis üyeleri projeyi çok beğendi. Dağ kızağı, tırmanma kulesi, oyun grupları, kafeteryalar, yürüyüş yolları ve binlerce farklı bitki örtüsüne sahip olan Macera ve Aksiyon Parkındaki inceleme ve tanıtım gezisine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve Gebze Belediyesi’nin AK Partili ve CHP’li meclis üyeleri katıldı.

DAĞ KIZAĞINI TEST ETTİLER

Parkı gezen meclis üyeleri, eşsiz bir manzarası olan tırmanma kulesine çıktı. Park hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Köşker, “Sadece Gebze halkına değil tüm çevre illerden adrenalin tutkunlarını buraya çekecek bir projeye imza attık” dedi. Gebze ile beraber Türkiye’de sadece 4 yerde bulunan Dağ Kızağını test eden meclis üyeleri adrenalin ve heyecan dolu dakikalar yaşadı.

MECLİS ÜYELERİ BARIŞ SOSYAL TESİSİNDE

Macera ve Aksiyon Parkındaki inceleme gezilerinin ardından meclis üyeleri Barış Parkının hemen yanı başında inşa edilen Barış Sosyal Tesisi’nde incelmelerde bulundu. 2 bin 770 metrekare üzerine inşa edilen ve 3 kattan oluşan tesisi inceleyen meclis üyeleri tesisin bölge halkı için oldukça faydalı olacağını ifade etti ve projelerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i tebrik ettiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.