Mayhoş Türk Mutfağı açıldı

Mayhoş Türk Mutfağı açıldı

  Ozan Sarıgül, Abdullah Özcan ve Ali Karademir’in sahibi olduğu Mayhoş Türk MutfağıMayhoş Türk Mutfağı Tuzla İTOSB 13. Cadde No: 1 adresinde...

 

 

Ozan Sarıgül, Abdullah Özcan ve Ali Karademir’in sahibi olduğu Mayhoş Türk Mutfağı

Mayhoş Türk Mutfağı Tuzla İTOSB 13. Cadde No: 1 adresinde hizmete girdi.

 

Ozan Sarıgül, Abdullah Özcan ve Ali Karademir’in sahibi olduğu Mayhoş Türk Mutfağı bugün gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmete girdi. 4,5 dönüm üzerine bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan Mayhoş Türk Mutfağı’nda 44 güler yüzlü personelle hizmet verecek.  Restaurant sahiplerinin Naturel Catering sahibi oldukları için yemek ve hizmet sektörüne yabancı değiller. Abdullah Özcan aşçılık mezunu olup uzun yıllar Titanik Otel’de müdürlük yaptıktan sonra Mayhoş Türk Mutfağını kurmaya karar verdi.

SABAHLARI SERPME KAHVALTI

Türk mutfağı ağırlıkta yer alacağı Mayoş Türk Mutfağı’nda dünya mutfağına da yer verilecek. Mayoş Türk Mutfağı’nda konserler, gala geceleri ve özen günler de düzenlenecek. TRT 1’den uzun yıllar yemek programı gerçekleştiren Mustafa Özoğuz şef aşçı olarak Mayhoş Türk Mutfağı’nda bulunacak. Mayhoş Türk Mutfağı’nda ayrıca sabahları serpme ve açık büfe kahvaltılar olacağı gibi gün içinde kuzu çevirme ve mangal gibi etkinlikler olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.