MARTISPOR ŞAMPİYONLUĞA UÇUYOR: 2-0

MARTISPOR ŞAMPİYONLUĞA UÇUYOR: 2-0

1.Amatör küme ekiplerimizden Darıca Martıspor şampiyonluğa kanat çırpıyor.

C grubunda zirvede yer alan temsilcimiz sahasında konuk ettiği Halıdere Belediyespor’u 2-0 lık skorla geçerek yoluna emin adımlarla devam etti.

HEREKE’NİN AFFI YOK

Birinci Amatör Küme A ve C grubunda ikinci yarı maçları oyananırken müsabakalar büyük heyecana sahne oldu.  A grubunda lider Körfez Belediye Hereke Yıldızspor sahasında Ateşspor’u 4-1 gibi farklı mağlup etti.

LİDER FARKLI KAZANDI

 

 

Birinci Amatör Küme’de kısa bir aradan sonra heyecan ikinci yarının ilk hafta rövanş maçlarıyla başladı. A grubunda lider Körfez Belediye Hereke Yıldızspor sahasında Köseköy Ateşspor’u 4-1 gibi farklı skorla mağlup etti. Liderin en yakın takipçisi Başiskele Belediyespor Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda ağırladığı Gölcük İdman Yurdu karşısında 1-0 mağlup oldu. Üçüncü sıradaki Çayırova Menderespor Avni Kalkavan Stadı’nda İzmit Yeni Mahallespor karşısında rövanş maçında 2-1 mağlup oldu. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Kadıköyspor ile Çerkeşlispor arasındaki mücadeleyi konuk ekip 5-2 gibi farklı skorla kazanmasını bildi. Arslanbey Organize Sanayispor ile İzmit Futbol Kulübü’nün Cephanelik Stadı’ndaki mücadelesinde Arslanbey Organize Sanayispor 3 puanı 6-0’lık skorla kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.