MARTININ UÇUŞU SÜRECEK

MARTININ UÇUŞU SÜRECEK

 Bölge futboluna flaş bir başlangıç yapan Martıspor galibiyet serisini 7 maça çıkarmaya hazırlanıyor.2.Küme G Grubu’nda aldığı başarılı...

 

Bölge futboluna flaş bir başlangıç yapan Martıspor galibiyet serisini 7 maça çıkarmaya hazırlanıyor.

2.Küme G Grubu’nda aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk kupasının bir kulbundan tutan Darıca Martıspor, ilk yarının son maçında yarın akşam Genç Kale ile oynayacak.

Tavşanlı ve Mustafapaşa gibi grubun önemli takımlarını yenerek şampiyonluk sinyalleri veren mavi-beyazlı ekip, Genç Kale karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. Şekerpınar Stadı’ndaki mücadele saat 19.15’de başlayacak. 2. küme G Grubu’nda ilk yarı perdesi yarın akşam oynanacak 2 karşılaşma ile kapanacak. Günün mücadeleleri arasında lider Darıca Martıspor’un da maçı var. Son oynadığı karşılaşmada Tavşanlı’yı Ender’in golüyle yenerek puan farkını 5’e çıkartan mavi-beyazlı ekip, 7’inci maçını Genç Kale ile oynayacak. 6’da 6 yaparak şampiyonluk şarkılarını söylemeye başlayan Darıca Martıspor, 2.Küme’nin çok üzerinde olan kadrosuyla bu maçın favorisi konumunda. Nihat Tan ve arkadaşları yine de temkinli olurken, gücü nispetinde mücadele veren Genç Kale’de puan için mücadelesini ortaya koyacak. Şekerpınar Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 19.15.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.