MARTI ZİRVEYE UÇUYOR: 3-2

 MARTI ZİRVEYE UÇUYOR: 3-2

Bölgemizin deneyimli antrenörü Eyüp Tutçuoğlu’nun çalıştırdığı Darıca Martıspor lider Derince Birlikspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı. 

Bir diğer temsilcimiz Çayırova Menderes zirve yarışında güçlü rakibi Hereke Yıldız’a 1-0 mağlup olarak zirve yarışında ağır yara aldı.

HEREKE DEPLASMANDA KAZANDI

Birinci Amatör Küme A grubunda lider Körfez Belediye Hereke Yıldızspor Şekerpınar sahasında en yakın rakibi Çayırova Menderespor’u 1-0 mağlup ederek puanını 24’e yükseltti. Avni Kalkavan Stadı’nda İzmit Futbol Kulübü ile Çerkeşlispor mücadelesinde 1-0’lık sonuçla kazanan konuk ekip oldu. Köseköy Ateşspor sahasında Kadıköyspor’u 4-1 mağlup etti.  Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda Başiskele Belediyespor rakibi İzmit Yenimahallespor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.  Kavaklı Stadı’nda Gölcük İdman Yurdu rakibi Arslanbey Organize Sanayispor karşısında sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 

DERİNCE BİRLİK EVİNDE YIKILDI

Birinci Amatör Küme C grubunda Darıca Kültür ve Martıspor deplasmanda Derince Birlikspor’u 3-2 mağlup ederek grupta liderlik koltuğuna oturdu. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda ev sahibi Başiskele Damlarspor rakibi Taşköprü Birlikspor’u 2-1 mağlup ederek çok önemli 3 puan kazandı. Halıderespor Değirmendere Stadı’nda ağırladığı  Çayırova Fatihspor ile 0-0 berabere kalınca iki takım birer puanı paylaştı. Derince Stadı’nda Yavuzspor rakibi Maşukiyespor karşısında 3-0 kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.