MARTI ZİRVEYE KONDU

MARTI ZİRVEYE KONDU

 Darıca Martıspor şampiyonluğa doğru uçuyor. Geçtiğimiz yılın son aylarında federe olarak amatördeki yerini alan mavi-beyazlı ekip, 5.hafta mücadelesinde...

 

Darıca Martıspor şampiyonluğa doğru uçuyor. Geçtiğimiz yılın son aylarında federe olarak amatördeki yerini alan mavi-beyazlı ekip, 5.hafta mücadelesinde Balkanspor’u Sezer, Ender, Hikmet ve Levent’in golleriyle 4-0 yenerek galibiyet serisini 5’e çıkardı. Darıca ekibinin Beylikbağı Stadı’nda aldığı galibiyet aynı zamanda Nihat Tan’ın öğrencilerine liderliği getirdi.  Gol averajıyla liderlik koltuğunda oturan Tavşanlı’nın Mustafapaşa ile golsüz berabere kalması sonucunda Darıca Martıspor bu grupta zirvenin yeni sahibi oldu. Haftaya Tavşanlı ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılar bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda tüm ipleri eline almış olacak.

MOLLA KAYIPLARDA

Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelede Mollafenari ile karşılaşan Darıca ekibi, Doğukan, Doğan, Osman ve Bayram’ın golleriyle sahadan 4-3 galip ayrılarak kötü gidişine ‘dur’ dedi. Kırmızı-Beyazlı ekip, favorisi olduğu Darıca Marmara Osmangazi maçını da kazanarak çıkışa geçmek istiyor. 4 puanda kalan Mollafenari ise Çayırova Menderes ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.