Marmara Bilge Okulları’ndan mezuniyet töreni

Marmara Bilge Okulları’ndan mezuniyet töreni

Orta öğretim yılları artık geride kaldı. Marmara Bilge Okulları Ortaokul öğrencileri kepleri havaya atmanın heyecanını yaşadı. Başarıyla tamamladıkları önce ilkokul sonra ortaokul sıralarına veda ettiler.

 

Marmara Bilge Okullarının Darıca’daki Ana Kampüsünde  gerçekleşen Mezuniyet Kep Törenine çok sayıda davetli katıldı.  Törende Orta Okul-İlkokul  Müdürü  Nuray Bora açılış konuşmasını yaptı. Bora konuşmasında “Sizleri akademik anlamda güçlü ve donanımlı olduğu kadar okulumuz misyonunda yer alan ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, insan haklarına saygılı, hayatta doğru kararlar alabilen,  dürüst ve iyi insanlar olarak yetiştirmenin sorumluluğunu taşıyorduk . Bugün de burada bu çabamızın sonuçlarını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Genel Koordinatör Türker Gedik   ve ardından ise Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt konuşma yaptı. Kurt, konuşmasında herşeyi çocukların geleceği için düşünerek planladıklarını, ezbere değil uygulamaya yönelik eğitim alabilmeleri için kurulan İnovative Hibrit Öğrenim Merkezi nin öneminden bahsetti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

 Konuşmaların ardından   Atatürk’ün Gençliğe Hitabı ve Gençliğin Ata’ya cevabı okundu. Ardından okulumuzu dereceyle bitirmiş öğrencilere ödülleri verildi.

Marmara Bilge Okulları Orta okul öğrencilerinden Yiğit Köseli okul birincisi oldu. Öğrencilerden Ebru Çelik okul ikincisi, Elif Sude Akdeniz ise okul üçüncüsü oldu. Okul birinsi  Yiğit Köseli’nin duygu yüklü veda konuşması herkesi ağlattı. Konuşmanın ardından okul kütüğüne  hep birlikte isim künyesi çakıldı. Törende tüm öğretmen ve öğrenciler hep bir ağızdan  10’uncu Yıl Marşı’nı söyledi. Öğrenciler son sayarak keplerini havaya fırlattılar. Tören sonunda öğrenciler gönüllerince dans edip eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.